utorok 31. marca 2015

Veľkí herci spievajú malým deťom 2

Pokračovanie projektu – Veľkí herci spievajú malým deťom II., v ktorom malí čitatelia nájdu kresby spievajúcich hercov a budú môcť počúvať pesničky v podaní
Stana Dančiaka, Mariána Labudu st., Mariana Geišberga, Martina Hubu, Moniky Hilmerovej, Roba Rotha, Petry Polnišovej, Laca Keratu, Oľgy Belešovej, Alexandra Bártu, Iva Gogála a Gabiky Dzúrikovej.

Trinásť slovenských hercov naspievalo spolu 20 piesní.
Pesničky:
1. Tak-tak, 2. Nosorožec, 3. Myška, 4. Princezná, 5. Cicuľky, 7. Oslíky, 8. Komár, 9. Vrátka, 10. Papagáj, 11. Šašo, 12. Muchy, 13. Kocúrici, 14. Bociany, 15. Maxifík, 16. Stonožka, 17. Gazela, 18. Kamaráti, 19. Vodník Plačko, 20. Týždeň, 21. Repovalo prasiatko
CD sa bude predávať spolu s ilustrovanou knižkou. V knižke nájdu malí čitatelia a ich rodičia k pesničkám texty, noty a zároveň ilustrácie, ktorých autormi sú „spievajúci“ herci.

Kto je Sisa Michalidesová
Narodená 1983 v Bratislave, študovala na Konzervatóriu v Bratislave herectvo, flautu, špeciálnu kompozíciu. Založila hudobné formácie Sisa´s Food (prezentácia na BJD 2003) a 3plus1 (v r. 2007 vyšlo CD s jej vlastnou jazzovou tvorbou). Účinkuje v skupinách: 3plus1, Juraj Griglák and band, Los Remedios (BJD 2005), Exfónia. Spolupracovala s Andrejom Šebanom, Oskarom Rózsom, Ivetou Bartošovou, Karolom Csinom, Zuzanou Suchánkovou, Szidi Tobiasz, Petrom Slivkom, Ľuborom Priehradníkom, Luciou Šoralovou, Robom Opatovským, Jiřím Stivínom, so skupinou Mango Molas.
Nahrala hudbu k filmu Slnečný štát s Vladom Godárom. Skomponovala hudbu k filmu Zima kúzelníkov, Sisa a Sivý holub (autobiografický dokument o Sise), scénickú hudbu k inscenáciám Malé manželské zločiny (divadlo L+S), Partybreakers, Deus ex machina (divadlo Mimo) a O psíčkoch a mačičkách (divadlo Úsmev).
Od detského veku členka divadla Úsmev. Ako herečka sa predstavila aj v divadelnej inscenácii Funebrák (v réžii Patrika Lančariča).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára